Graag heten we u van harte welkom in guesthouse Rozenhof!

Wij zijn Teun en Mariska Temminck. Vanuit onze statige villa Rozenhof uit de jaren ‘20 runnen wij onze guesthouse. De villa ligt aan de rand van het centrum van het bourgondische Bergen op Zoom, op steenworp afstand van het station. Vanuit Villa Rozenhof bent u zo in de schitterende natuur van de Brabantse Wal. Daarnaast zijn steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda binnen een half uur bereikbaar.

Wij wonen in villa Rozenhof met onze drie jonge kindjes. Matthijs (geboren in 2017), Stijn (geboren in 2019) en Sara (geboren in 2022). Na een uitgebreide renovatie van de villa hebben we in oktober 2019 de deuren van onze guesthouse geopend.
Onze guesthouse bestaat uit drie kamers. Elke kamer heeft een ruim bed, een eigen badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet en een zitje met WiFi en tv. Ook is er een koelkast aanwezig. Bij villa Rozenhof kunt u gratis parkeren aan de openbare weg.

In de kitchenette voor de gasten kunt genieten van uw (zelfbereide) eenvoudige maaltijd, uw ontbijt of een heerlijk (gratis) kop koffie of thee. Mocht u zich willen informeren over Bergen op Zoom en haar prachtige omgeving, dan vindt u bij onze entree meer dan genoeg informatie. Met lekker weer kunt u er voor kiezen om buiten op ons terras te zitten.