Graag heten we u van harte welkom in bed & breakfast Rozenhof!

Wij zijn Teun en Mariska Temminck. Vanuit onze statige villa Rozenhof uit de jaren ‘20 runnen wij onze bed & breakfast. De villa ligt aan de rand van het centrum van het bourgondische Bergen op Zoom, op steenworp afstand van het station. Vanuit Villa Rozenhof bent u zo in de schitterende natuur van de Brabantse Wal. Daarnaast zijn steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda binnen een half uur bereikbaar.

Wij wonen in villa Rozenhof met onze twee jonge kindjes. Matthijs (geboren in 2017) en Stijn (geboren in 2019). Na een uitgebreide renovatie van de villa hebben we in oktober 2019 de deuren van onze bed & breakfast geopend.
Onze bed & breakfast bestaat uit drie kamers. Elke kamer heeft een ruim bed, een eigen badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet en een zitje met WiFi en tv. Bij villa Rozenhof kunt u gratis parkeren aan de openbare weg.

In de huiskamer voor de gasten kunt u genieten van het ontbijt en (gratis) koffie of thee. Mocht u zich willen informeren over Bergen op Zoom en haar prachtige omgeving, dan vindt u in de huiskamer meer dan genoeg informatie. Met lekker weer kunt u er voor kiezen om buiten op ons terras te zitten.